Toimitusehdot

Tuotteiden toimitus

Toimitamme tilauksia Suomeen Matkahuollon välityksellä. Lähetämme varastossamme olevat tuotteet 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Tehdastoimituksissa toimitusaika on noin 4-6 viikkoa. Saatuasi tiedon toimitusajasta voit vielä muuttaa tilaustasi. Jos tilauksesi toimitetaan useampana lähetyksenä, maksat vain yhdet toimituskulut.
Nettitilauksiin voit myös itse valita paketillesi väliaikaisen osoitteen. Vaihda noutopiste toimitusosoitetta valittaessa.

Mikäli tilaamasi tuote on tilapäisesti varastosta loppu tai muuten tilaustavaraa, on lähetysaika noin 5-10 tai 10-14 työpäivää. Toimitusaika ilmoitetaan aina tuotevaihtoehtojen yhteydessä.
Pidätämme oikeuden purkaa kauppa mikäli tilaamasi tuote ei ole saatavilla.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-20.
Asiakaspalvelunumeroon 040 485 3456 soitetut puhelut maksavat kaikista liittymistä normaalin matkapuhelinmaksun.

Hinnat

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%. SER-kierrätysmaksu sisältyy sähkö- ja elektroniikkatuotteiden hintoihin. debbasta riippumattomat muutokset, kuten raaka-ainehintojen, arvonlisäveron, valuuttakurssien tai muiden julkisten maksujen muutokset voivat nostaa tuotteiden hintoja. Emme vastaa mahdollisista painovirheistä.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Maksukaista / Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Maksukaista-palvelusta: http://www.maksukaista.fi

Maksutavat

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Euroloan: Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Euroloan-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 26,1 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi  tulee 1697,15 eur (sis. korko 6 %, laskutuslisä 3,95 eur/kk, avausmaksu alk. 3 eur).

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan-laskulla tai osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään. Tilaus toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi

Lasku yritykselle

Laskuyritykselle.fi: Yrityksesi saa laskun haluamallasi tavalla e-laskuna tai sähköpostin välityksellä (.pdf lasku). Laskulla yrityksesi saa 14 päivää maksuaikaa. Yrityksesi voi määritellä ostovaltuuksia haluamilleen työntekijöille ja hallinnoida niitä helposti verkkopalvelun avulla. Yrityksesi voi seurata tehtyjä ostoja verkkopalvelun välityksellä. Palvelun käyttö ostosten tekoon on maksutonta. Lisätietoja Laskuyritykselle.fi-palvelusta osoitteessa www.laskuyritykselle.fi. 

Maksukaistan yhteystiedot

Maksukaista, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

debba-asiakkuus

Asiakassuhde debba.fi:n kanssa syntyy, kun tilaat myymiämme tuotteita, rekisteröidyt internetkauppamme käyttäjäksi tai pyydät lähettämään itsellesi julkaisemamme uutiskirjeen. Asiakassuhde päättyy tietyn ajan kuluessa siitä, kun lopetat debban tuotteiden tai uutiskirjeen tilaamisen tai asioimisen internetkaupassamme. Asiakassuhde päättyy myös, jos pyydät tulla poistetuksi postituslistoiltamme. Mikäli asiakas käyttää väärinkäytöstarkoituksessa toisen asiakkaan asiakasnumeroa tai muutoin tahallisesti toimii debba Outdoor Audio Finland vahingoksi, voi debba jatkossa pidättäytyä hyväksymästä henkilön tilauksia (ostokielto). Ostokielto voidaan asettaa esim. jos asiakas jättää toistuvasti lunastamatta tilaamansa lähetykset, väärinkäyttää debban tarjouksia tai tilaajaetuja, luo tarkoituksella itselleen useita asiakasnumeroita tai käyttäytyy asiakaspalvelutilanteissa säännönmukaisesti tavalla, joka loukkaa debba.fi:n henkilökuntaa tai vaikeuttaa heidän työtään. Myöskään holhouksen alaiset henkilöt eivät voi tehdä tilauksia debba.fi:stä.

Postiosoite: Auranlaakson koulutie 17, 20540 Kaarina. Y-tunnus 1717153-5.

Force Majeure

debba Outdoor Audio Finland on vapautettu suorittamasta tämän sopimuksen mukaisia laiminlyönnistä johtuvia velvoitteita, mikäli laiminlyönti aiheutuu alla mainituista vapauttavista olosuhteista ja mikäli olosuhteet estävät, vaikeuttavat tai viivästyttävät suoritusta. Tällaisena vapauttavana olosuhteena voidaan pitää mm. viranomaisten toimenpiteitä tai laiminlyöntejä, säädettyä tai muutettua lakia, työmarkkinaristiriitaa, saartoa, tulipaloa, tulvaa, sabotaasia tai suurta haittaa aiheuttavaa onnettomuutta. Force majeure sisältää viranomaisten päätökset, jotka vaikuttavat markkinoihin ja tuotteisiin negatiivisesti, esim. rajoitukset, varoitustekstit, myyntikiellot, epänormaali markkinatilanne jne.

Palautusoikeus ja ostoturva

Sinulla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus tilaamillesi tuotteille. Jos olet käteisasiakas, palautusrahat maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja TV- tai tietokonepelien sinetin on oltava ehjä.

Jos valitsit maksutavaksi luottokortin, hyvitämme palautettavien tuotteiden summan korttiluotollesi. Kuljetusliike hoitaa toimittamiensa lähetysten palautukset.

Kun haluat vaihtaa tai palauttaa, toimit näin:

 1. Soita 040 485 3456 tai lähetä sähköpostia, minkä tuotteen haluat vaihtaa tai palauttaa.
 2. Kerro myös, miksi haluat palauttaa tuotteen. Vaihtaessasi palauttamasi tuotteen kokonaan uuteen tuotteeseen, käsitellään se uutena tilauksena ja alle 150 euron ostoksesta veloitetaan toimituskulut.
 3. Pakkaa tuote huolellisesti, jotta se ei vahingoitu matkalla. HUOM! Pakkaa tuote omaan alkuperäispakkaukseensa ja tämän lisäksi kuljetuspakkaukseen, mieluiten pahvilaatikkoon.
 4. Jätä paketti Matkahuollon toimitettavaksi.
 5. Palautusosoite on debba Outdoor Audio Finland, Lakimiehenkatu 8b, 20780 Kaarina
 6. Pyydä Matkahuollolta kuitti palautuksesta.

Toimitustavat

 1. Nouto Matkahuollon toimipisteestä
  Matkahuolto toimittaa tuotteemme lähimpään toimipisteeseesi. Toimitus- ja pakkauskulut ovat alle 150 euron arvoisessa tilauksessa 10 euroa.
 2. Nouto Pakettipisteestä
  Voit valita tilauksen käsittelyssä sinulle lähimmän Matkahuollon Pakettipisteen. Matkahuollon Pakettipisteinä toimivat muun muassa useat K-Marketit, R-kioskit, sekä monet muut yritykset. Toimitus- ja pakkauskulut ovat alle 150 euron arvoisessa tilauksessa 10 euroa.
 3. Nouto varastolta Osoitteesta Lakimiehenkatu 8b, 20780 Kaarina. Huom! ei aukioloaikoja, sovi noudosta aina puhelimitse 040 485 3456 tai sähköpostitse info@debba.fi.

Takuut ja palvelut

Kauppaa ei ole päätetty ennen kuin olet täysin tyytyväinen. Vastaamme tuotteiden virheettömyydestä myös 14 päivän jälkeen. Havaittuasi vian ota välittömästi yhteyttä tilanteen korjaamiseksi. Emme kuitenkaan vastaa asiakkaan oman toiminnan (asennusvirheiden tms.) aiheittamista vahingoista.

Takuuaika

debba.fi antaa myymilleen laitteilleen kolmen vuoden valmistusvirhetakuun. Ota välittömästi yhteys asiakaspalveluumme numeroon 040 485 3456, jos laitteessa ilmenee vikaa takuuaikana. HUOM! Säilytä kuitti, se toimii takuutodistuksena.

Takuuasioissa ensisijaisena velvollisuutenamme on korjata vialliseksi havaittu tuote. Mikäli se ei ole mahdollista, asiakkaalla on mahdollisuus saada tilalle uusi tuote tai maksun palutus. Vialliset tuotteet lähetämme aina maahantuojalle/valmistajalle arvioitavaksi. Tämän johdosta takuuasiat saattavat kestää 2-3 viikkoa.

Alkuperäispakkaus

Palauta tuote aina alkuperäispakkauksessaan. Pakkaus on tuotekohtainen ja sisältää tuotteen toimintaa selventäviä kuvia/tekstejä/käyttöohjeita sekä suojaa herkkiä tuotteita, kuten elektroniikkaa. Alkuperäispakkauksella ei tarkoiteta kuljetuspakkausta, joka ei ole tuotekohtainen ja jonka tehtävänä on ainoastaan suojata tuotetta kuljetuksen aikana.

Jos haluat lisätietoja tilaamastasi vene- tai kodinelektroniikkatuotteesta, soita asiakaspalveluumme 040 485 3456.

SER-kierrätys

Sähköisten ja elektronisten laitteiden kierrätystä koskeva laki astui voimaan 1.8.2005. Voit palauttaa vanhat kodinkoneet ja elektroniikkalaitteet 1.8. alkaen veloituksetta SER-Tuottajayhteisön järjestämiin keräyspisteisiin. Keräyspisteeseen voi palauttaa sähkö- ja elektroniikkalaitteita aina jääkaapista pesukoneeseen ja televisiosta kahvinkeittimeen. Poista ylimääräiset osat kuten pölynimurin pölypussi palauttaessasi laitteen. Turvallisuussyistä vain kokonaiset laitteet otetaan vastaan. Kierrätys rahoitetaan SER-kierrätysmaksuilla, jotka peritään uusien laitteiden myynnin yhteydessä. Kierrätysmaksut ovat yleisimmin 1-25 euroa. SER-kierrätysmaksut sisältyvät kaikkiin sähkö- ja elektroniikkatuotteidemme hintoihin. Lisätietoja osoitteesta: www.serty.fi